مقاله (علمی پژوهشی، ...)
- Firouzbakhsh Farid, Mehrabi Zibsndeh, Jafarpour Seyed Ali, 2012/06/01, Effects of dietary supplementation of synbiotic on growth performance, serum biochemical parameters and carcass composition in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fingerlings, 96, 474-481
- Jafarpour Seyed Ali, Hashemi Ala, 2015/10/14, Rheological and microstructural properties of beef sausage batter formulated with fish fillet mince, 53, 601-610
- Jafari Alika, Jafarpour Seyed Ali, Safari Reza, 2016/12/07, Influence of chitosan nanocomposite and rosemary (Rosmarinus officinalis L.) extract coating on quality of Huso huso fillet inoculated with Listeria monocytogenes during refrigerated storage, 26, 675-685
- Abdolahi Mehdi, Aghababaei Masoud, Jafarpour Seyed Ali, Undeland Ingrid, 2017/08/01, Dynamic rheological, microstructural and physicochemical properties of blend fish protein recovered from kilka ( Clupeonella cultriventris ) and silver carp ( Hypophthalmichthys molitrix ) by the pH-shift process or washing-based technology, 229, 695-709
- Abdolahi Mehdi, Aghababaei Masoud, Jafarpour Seyed Ali, Undeland Ingrid, 2017/09/01, Sequential extraction of gel-forming proteins, collagen and collagen hydrolysate from gutted silver carp ( Hypophthalmichthys molitrix ), a biorefinery approach, FOOD CHEMISTRY, 242, 568-578
- Esfahani Rahimeh, Jafari Seyed Mehdi, Jafarpour Seyed Ali, Dehnad Danial, 2019/05/01, Loading of fish oil into nanocarriers prepared through gelatin-gum Arabic complexation, FOOD HYDROCOLLOIDS, 90, 291-298
- Abdolahi Mehdi, Rezaei Masoud, Jafarpour Seyed Ali, Undeland Ingrid, 2019/05/01, Original articleEffect of microbial transglutaminase and setting condition on gelproperties of blend fish protein isolate recovered by alkalinesolubilisation/isoelectric precipitation, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 54, 762-770
- Aboutalebzadeh Sahar, Esmaeilzadeh Kenari Reza, Jafarpour Seyed Ali, 2022/03/05, Nano.encapsulation of sweet basil essential oil based on native gums and its application in controlling the oxidative stability of Kilka fish oil, Journal of Food Measurement and Characterization, 16, 15-1
- علی نژاد عاطفه، جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، صفری رضا، 1392/05/01، ویژگیهای میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپورمعمولی با تکنیک تلقیح باکتری Pediococcus pentosaceus در دماهای مختلف انکوباسیون، مجله علمی شیلات ایران، 22، 35-44
- جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، علی نژاد عاطفه، صفری رضا، 1392/11/01، بررسی اثر باکتری Lactobacillus plantarum و دماهای مختلف فرآوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)، علوم و صنایع غذایی ایران، 10، 149-158
- معتمدزادگان علی، باقری مفیدی مهرنوش، جعفرپور سیدعلی، 1393/11/21، خصوصیات کیفی پودر پروتئینی تهیه شده به روش انجماد خشک از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی کپور معمولی، علوم و صنایع غذایی ایران، 11، 128-117
- ناصری محمد حسین، خالصی محمدکاظم، جعفرپور سیدعلی، اسماعیلی فریدونی ابوالقاسم، نعمت زاده قربانعلی، 1394/06/10، تأثیر نوع محیط کشت بر روی رشد و میزان کلروفیل ریزجلبک در فتوبیوراکتور لوله ای Nannochloropsis oculata، 28، 636-646
- یزدانی سلیمه، انصاری پیرسرایی زربخت، دلدار حمید، جعفرپور سیدعلی، بهشتی سارا، 1395/02/05، تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و فراسنجه های خون ی جوجه های گوشتی، 2، 80-67
- شهابی حامد، چاشنی دل یداله، تیموری یانسری اسداله، جعفرپور سیدعلی، 1395/04/01، اثر اسانس پونه کوهی و روغن کلزا بر قابلیت هضم، PH و نیتروژن آمونیاکی مایع شکمبه و کیفیت لاشه در بره های پرواری دالاق، 7، 127-136
- جعفرپور سیدعلی، اصفهانی رحیمه، جعفری سید مهدی، 1395/05/10، بررسی نانو ریزپوشانی اسیدچرب امگا- 3 به وسیله ژلاتین ماهی و صمغ عربی با استفاده از روش کواسرواسیون، 1، 29-43
- ابویی الهه، جعفرپور سیدعلی، معتمدزادگان علی، 1395/09/01، تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی¬های کارکردی و رئولوژیکی ژلاتین پوست ماهی کپور سرگنده (Hypophtalmichthys nobilis)، 13، 93-106
- جعفرپور سیدعلی، 1395/09/15، برآورد مقایسه ای پارامترهای Lab از داده های RGB عکس دیجیتالی با استفاده از دستگاه سنجش رنگ IMG - Pardazesh، 12، 556-564
- جعفرپور سیدعلی، ریحانی سهیل، صفری رضا، 1395/10/19، بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصل از اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از آنزیم های پروتامکس و نئوتراز، نشریه پژوهش های صنایع غذایی، 14، 162-176
- ریحانی سهیل، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، 1395/10/25، خواص کارکردی و آنتی¬اکسیدانی پروتئین آبکافتی تولید¬شده از اندرونه ماهی قزل¬آلای ¬رنگین¬کمان (Oncorhynchus mykiss) با استفاده از روش آنزیمی، 5، 13-28
- نورانی حسین، جعفرپور سیدعلی، رضایی مسعود، 1395/11/26، ارزیابی کیفیت روغن استخراج شده از باقیمانده ماهی کپور معمولی با استفاده از روشهای مختلف، 6، 111-129
- جعفرپور سیدعلی، یزدان پرست فرزانه، صفری رضا، 1395/12/14، یژگی های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس تخمیری ماهی کپور معمولی متاثر از کشت ترکیبی استارتر کالچر های Pediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum، 26، 51-64
- پورملایی فاطمه، جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، 1396/02/16، بررسی اثرات آنتیاکسیدانی و آنتیباکتریایی اسانس مرزنجوش(Origanum Vulgare L.) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (˚C18-)، شیلات، 70، 44-59
- جعفرپور سیدعلی، شکری مونا، 1396/03/10، ویژگی های بیوشیمیایی، بافتی و ارزیابی حسی برگر ترکیبی گوشت قرمز و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در حالت انجماد (Cº18-)، 27، 37-58
- جعفری آلیکا، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، 1396/04/15، تاثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L.)بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی Huso huso)) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز(Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال، 70، 211-220
- جعفرپور سیدعلی، آقابابایی امیر، رضایی مسعود، 1396/04/20، بررسی برخی خواص عملکردی و رئولوژیکی پودر پروتئین ماهی تهیه شده از عضله و ضایعات سر ماهی تون زرده(Thunnus affinis)، 14، 73-84
- علی عسگری کیوان، یگانه سکینه، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، 1396/05/20، بهینه یابی بازیافت نیتروژنی در آبکافت آنزیمی پروتئین سر و بازوی ماهی مرکب ببری، نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13، 491-502
- علی عسگری کیوان، یگانه سکینه، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، 1396/06/20، بهینه یابی بازیافت نیتروژنی در آبکافت آنزیمی پروتئین سر و بازوی ماهی مرکب ببری (pharaonis Sepia (با استفاده از آنزیم آلکالاز، نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13، 491-502
- ریحانی سهیل، جعفرپور سیدعلی، 1396/06/20، اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین آبکافتی تولید شده از فریم و سر ماهی کپور معمولی، 14، 114-124
- هاشمی آلا، جعفرپور سیدعلی، 1396/06/25، ارزشیابی پارامترهای فیزیکی،شیمیایی و بافتی سوسیس فرانکفورتر فرموله شده با گوشت ماهی سارم، 27، 47-64
- اصفهانی رحیمه، جعفرپور سیدعلی، جعفری سید مهدی، 1396/06/25، ویژگی¬های رنگ، رطوبت و ریزساختار نانو کپسولهای امگا-3 تولیدشده با استفاده از تکنیک کواسرواسیون، علوم و صنایع غذایی، 81، 49-61
- علی عسگری کیوان، یگانه سکینه، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، 1396/07/01، بهینه یابی پروتئین آبکافت شده سر و بازوی ماهی مرکب ببری Sepia pharaonis با استفاده از آنزیم آلکالاز، علوم و فنون شیلات، 6، 41-55
- اصغرنیا ماریا، یگانه سکینه، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، 1396/08/01، استفاده از روش شیمیایی به منظور تولید پروتئین آبکافت شده از امعاء و احشا فیتوفاگ (Hypophthalmichthys moltirix) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت Listeria monocytogenes، مجله علمی شیلات ایران، 26، 11-23
- جعفرپور سیدعلی، شریفی الهه، حسینی محمد هاشم، 1396/08/15، بررسی ثبات و کنترل نرخ اکسایش روغن ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) در نانوکپسول های حاوی اسانس میخک (Syzygium aromaticum)، مجله علمی شیلات ایران، 26، 57-69
- بادفر نرجس، جعفرپور سیدعلی، 1396/09/30، بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقرهای ( Hypophthalmichthys molitrix ( متأثر از بهکارگیری پراکسید هیدروژن ( 2O2H ( طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده، شیلات، 70، 274-283
- جدی سمیرا، جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، ناصری محمود، 1396/12/01، بررسی ویژگیهای بافتی و رنگ فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان با استفاده از پوشش خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش در طول دوره نگهداری در یخچال، علوم و فنون شیلات، 7، 33-39
- مهرابی فرزانه، جعفرپور سیدعلی، نعمت زاده قربانعلی، 1396/12/25، بررسی تاثیر غلظتهای مختلف سدیم نیترات و سدیم بی کربنات بر میزان رشد و چربی کل ریز جلبک Neochloris- oleoabundance، مجله علمی شیلات ایران، 27، 80-71
- اشرفی شهمیرزادی شیرین، معتمدزادگان علی، جعفرپور سیدعلی، شهره بهرام، 1397/01/20، بررسی تاثیر آنزیم تراس گلوتامیناز میکروبی نمک و زمان قوام یابی بر روی خواص رئولوژیکی ژل سوریمی، علوم و صنایع غذایی، 15، 129-139
- ریحانی سهیل، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، 1397/02/01، بررسی پروفیل اسیدچرب روغن، خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین حاصله از آبکافت آنزیمی اندرونه ماهی قزلآلای رنگینکمان (mykiss Oncorhynchus (با استفاده از آنزیمهای پروتامکس و نئوتراز، پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 14، 162-176
- شریفی الهه، جعفرپور سیدعلی، حسینی سید محمد هاشم، 1397/03/20، بررسی اثر غلظت بیوپلیمر کل و درصد هسته بر ویژگی های کیفی نانوکپسول های روغن ماهی حاوی اسانس میخک تولیدشده به روش کوآسرواسیون پیچیده، علوم و فنون شیلات، 7، 1-9
- بغلانی ناهید، حسینی سید مهدی، جعفرپور سیدعلی، موسوی سید محمد، خدانظری آی ناز، 1397/03/27، اثر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مرزه بر پارامترهای بیوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی شعری معمولی (nebulosus Lethrinus (در دمای یخچال، علوم و صنایع غذایی، 15، 191-203
- مهرابی فرزانه، جعفرپور سیدعلی، نعمت زاده قربانعلی، 1397/03/27، مقایسۀ روشهای مختلف شکست سلولی و استخراج اسیدچرب از ریزجلبک Dunaliella salina، پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7، 167-176
- میرزایی فاطمه، جعفرپور سیدعلی، 1397/03/28، ریزپوشانی توأم روغن ماهی و ویتامین E به روش کوآسرواسیون ترکیبی و بهینه یابی کارآیی آن با روش سطح پاسخ (RSM)، پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8، 53-66
- اسکندری زهرا، جعفرپور سیدعلی، معتمدزادگان علی، 1397/05/22، استخراج ژلاتین به کمک آبکافت آنزیمی از پوست فیل ماهی (Huso huso) به روش بهینه یابی سطح پاسخ (RSM)، مجله علمی شیلات ایران، 27، 47-56
- جدی سمیرا، یگانه سکینه، جعفرپور سیدعلی، ناصری محمود، 1397/06/01، تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان حاوی اسانس مرزنجوش .) (Origanum vulgare Lبر ماندگاری ماهی قزلآلای رنگینکمان ( در یخچالOncorhynchus mykiss، نوآوری در علوم و فناوری غذایی، 11، 38-23
- اصغرنیا ماریا، یگانه سکینه، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، 1397/07/10، تولید پروتئین آبکافتشده به روش شیمیایی از امعا و احشای ماهی کپور نقرهای و استفاده از آن بهعنوان محیط کشت باکتری سودوموناس آئروژینوز، علوم و فنون شیلات، 7، 107-101
- چادوش ماهرخ، جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، عالیشاهی علی رضا، 1397/11/01، ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیتوزان بازیافتی از پوسته میگو سفید هندی (Fenneropenaeus indicus) با روش فرآوری بهینه شده، مجله منابع طبیعی ایران، 71، 167-183
- علیزاده سکینه (سحرناز)، جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، صفری رضا، 1398/04/20، ارزیابی تأثیرات پوششهای خوراکی آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر حاوی باکتریهای لاکتیکی acidilactici Pediococcus و plantarum Lactobacillus روی شاخصهای فیزیکی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (mykiss Oncorhynchus (، علوم و صنایع غذایی، 89، 315-324
- علیزاده سکینه (سحرناز)، جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، صفری رضا، 1399/02/26، ارزیابی تاثیرات پوششهای خوراکی آلژینات سدیم و پروتئین آب پنیر حاوی باکتریهای لاکتیکی Pediococcus acidilactici وLactobacillus plantarum به صورت مجزا بر ویژگیهای کیفی و میکروبی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، علوم و فنون شیلات، 8، 145-154
- غفاری چراتی الناز، یگانه سکینه، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، 1400/05/20، اثرات جایگزینی پروتئین آبکافت شده ماهی کپورنقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) با تخم مرغ بر پایداری و خواص حسی سس مایونز، محیط زیست جانوری، 13، 337-346