پایان نامه/رساله
- بررسی اثر باکتریایی LAB و دماهای مختلف فراوری بر روی خصوصیات کارکردی سوسیس تخمیری تهیه شده از ماهی _ کپورمعمولی (Cyprinus carpio )، عاطفه علی نژاد، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1390/10/10
- هیدرولیزشیمیایی (اسیدی و قلیایی) امعاء و احشاء ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys moltirix) و اثر پپتون¬های تولید شده به عنوان منبع ازت برای کشت باکتری¬های Pseudomonas aeruginosa و Listeria monocytogenes..، ماریا اصغرنیا، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1392/11/17
- بررسی اثرات آنتی¬اکسیدانی و آنتی¬باکتریایی اسانس مرزنجوش(Origanum vulgare L.) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (˚c18-)، فاطمه پورملایی، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1393/10/21
- تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان و اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L.) بر کیفیت و ماندگاری ماهی قزل¬آلای رنگین¬کمان (Oncorhynchus mykiss)نگهداری¬شده در یخچال، سمیرا جدی، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1394/07/06
- خواص کارکردی پودر پروتئینی تهیه شده از ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis)به روش هیدرولیز بیوشیمیایی، کیوان علی عسگری رنانی، تجربی، علوم دامی و شیلات، 1393/11/27
- تهیه پروتئین هیدرولیزشده ماهی کپور نقره¬ای(Hypophthalmichthys molitrix) توسط آنزیم پروتامکس و قابلیت جایگزینی آن با تخم¬مرغ در سس مایونز، الناز غفاری چراتی، تجربی، دانشگاه کشاورزی، 1395/11/27
- تهیه پروتئین هیدرولیزشده ماهی کپور نقره¬ای(Hypophthalmichthys molitrix) توسط آنزیم پروتامکس و قابلیت جایگزینی آن با تخم¬مرغ در سس مایونز، الناز غفاری چراتی، تجربی، علوم دامی و شیلات