مقالات ارائه شده در همایش
- علی عسگری کیوان، یگانه سکینه، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، همایش بین المللی توسعه پایدار استراتژیها و چالش ها، ارائه پوستر، مقاله کامل، خواص کاربردی پروتئین تهیه شده از سر و بازوی ماهی مرکب (Sepia pharaonis)، 1393/12/06، 1393/12/08
- علی عسگری کیوان، یگانه سکینه، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، چهارمین همایش ملی امنیت غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بهینه¬یابی بازیافت نیتروژنی آبکافت آنزیمی پروتئین سر و بازوی ماهی مرکب ببری (Sepia pharaonis)، 1394/04/02، 1394/04/02
- جدی سمیرا، یگانه سکینه، جعفرپور سیدعلی، ناصری محمود، سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، تأثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان و اسانس مرزنجوش (OriganumVulgare L.) بر ویژگیهای بافت و رنگ فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری¬شده در یخچال، 1394/06/18، 1394/06/20
- جدی سمیرا، جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، ناصری محمود، سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان و اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر بار میکروبی فیله ماهی قزل¬آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال، 1394/06/18، 1394/06/20
- جعفرپور سیدعلی، جدی سمیرا، یگانه سکینه، ناصری محمود، سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، تاثیر پوشش نگهدارنده خوراکی کیتوزان و اسانس مرزنجوش (Origanum vulgare L) بر پارامترهای کیفی بیوشیمیایی فیله ماهی قزل¬آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در یخچال، 1394/06/18، 1394/06/20
- ریحانی سهیل، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، دومین همایش ملی پژوهش های شیلاتی، سخنران، مقاله کامل، مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین های آبکافتی تولید شده از اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از آنزیم های میکروبی حیوانی و گیاهی، 1395/02/15، 1395/02/15
- ریحانی سهیل، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، بررسی پروفیل اسید چرب روغن اندرونه ماهی قزل آلای رنگین کمان به عنوان محصول جانبی فرآیند آبکافت آنزیمی، سخنران، مقاله کامل، دومین همایش ملی پژوهشهای شیلاتی (با محور تغذیه آبزیان)، 1395/02/15، 1395/02/15
- شریفی الهه، جعفرپور سیدعلی، حسینی محمد هاشم، همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، مقایسه اثر pH و نسبت بیوپلمیر (ژلاتین به صمغ عربی) بر میزان بازدهی ریزپوشانی امگا3، 1395/07/07، 1395/07/07
- مهرابی فرزانه، جعفرپور سیدعلی، همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی تاثیر محیط کشت بر تراکم سلولی و نرخ رشد ویژه Neochloris oleoabundans، 1395/07/07، 1395/07/07
- غفاری چراتی الناز، یگانه سکینه، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، همایش ملی آبزی¬پروری و اکوسیسیتم ابی پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی اثر جایگزینی تخم¬مرغ در سس مایونز با پودر پروتئین آبکافت¬شده¬ی ماهی کپور¬نقره¬ای (Hypophthalmicthys molitrix) و تعیین خصوصیات حسی و رنگ محصول تولیدشده، 1395/07/07، 1395/07/07
- ریحانی سهیل، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم پایدار، سخنران، مقاله کامل، آبکافت آنزیمی اندورنه ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از آنزیم های تجاری و بررسی خواص عملکردی پروتئین های آبکافتی، 1395/07/07، 1395/07/07
- ریحانی سهیل، جعفرپور سیدعلی، همایش ملی آبزی پروری و اکوسیستم پایدار، سخنران، مقاله کامل، اثر درجه آبکافت بر خواص عملکردی پروتئین آبکافتی تولید شده از فریم وسر ماهی کپور معمولی به روش آبکافت آنزیمی، 1395/07/07، 1395/07/07
- غفاری چراتی الناز، یگانه سکینه، جعفرپور سیدعلی، صفری رضا، همایش ملی آبزی¬پروری و اکوسیسیتم ابی پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی امکان جایگزینی تخم¬مرغ در سس مایونز با پودر پروتئین آبکافت¬شده¬ی ماهی کپور¬نقره¬ای (Hypophthalmicthys molitrix) و تعیین ترکیب شیمیایی و پایداری مکانیکی-حرارتی محصول تولیدشده، 1395/07/07، 1395/07/07
- شریفی الهه، جعفرپور سیدعلی، حسینی محمد هاشم، روش های افزایش زمان ماندگاری فرآورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، مقایسه اثر درصد روغن و درصد بیوپلیمر کل بر روی ریزپوشانی روغن ماهی حاوی اسید چرب امگا3 به روش کواسرواسیون، 1395/11/10، 1395/11/10
- نورانی حسین، جعفرپور سیدعلی، رضایی مسعود، روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی کیفیت روغن استخراج شده از ماقی مانده ماهی کپور معمولی با استفاده از روش فراصوت، 1395/11/10، 1395/11/10
- چادوش ماهرخ، جعفرپور سیدعلی، عالیشاهی علی رضا، یگانه سکینه، پنجمین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی خصوصیات کیفی کیتوزان استخراجی به کمک روش مایکروویواز از پوسته¬ میگو سفید هندی، 1396/03/11، 1396/03/11
- چادوش ماهرخ، جعفرپور سیدعلی، عالیشاهی علی رضا، یگانه سکینه، پنجمین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری، ارائه پوستر، مقاله کامل، ویژگی¬های فیزیکو شیمیایی زیست پلیمر کیتوسان استخراجی از پوسته¬ی میگو، 1396/05/08، 1396/05/08
- میرزایی فاطمه، جعفرپور سیدعلی، اولین کنفرانس ملی نانو از سنتز تا صنعت، سخنران، مقاله کامل، بررسی اندازه ذرات وپایداری نانوکمپلکس های بیوپلیمری حاوی روغن ماهی و ویتامین E با استفاده از تکنیک کوآسرواسیون ترکیبی، 1396/06/01، 1396/06/02
- میرزایی فاطمه، جعفرپور سیدعلی، اولین کنفرانس ملی نانو از سنتز تا صنعت، ارائه پوستر، مقاله کامل، بهینه سازی و ریزپوشانی روغن ماهی و ویتامین E درماتریس پلیمری ژلاتین و صمغ عربی با استفاده از تکنیک کواسرواسیون ترکیبی، 1396/06/01، 1396/06/02
- علیزاده سکینه، جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، صفری رضا، دومین کنگره بین المللی و 25 همایش ملی صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، ارزیابی اثر پوشش پروبیوتیکی باکتریهای Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum روی شاخص های فیزیکی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان ) Oncorhynchus mykiss، 1397/02/05، 1397/02/06
- علیزاده سکینه، جعفرپور سیدعلی، یگانه سکینه، صفری رضا، دومین کنگره بین المللی و 25 کنفرانس ملی صنایع غذایی ایران، ارائه پوستر، مقاله کامل، شاخص های شیمیایی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان ) Oncorhynchus mykiss ) متأثر از پوشش پروبیوتیکی باکتریهای Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum، 1397/02/05، 1397/02/06
- ابوطالب زاده سحر، اسماعیل زاده کناری رضا، جعفرپور سیدعلی، نهمین همایش سراسری محیط زیست انرژی و منابع طبیعی پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراجی از برگ ریحان شیرین با روش تقطیر آبی، 1397/12/07، 1397/12/07
- ابوطالب زاده سحر، اسماعیل زاده کناری رضا، جعفرپور سیدعلی، نهمین همایش سراسری محیط زیست انرژی و منابع طبیعی پایدار، ارائه پوستر، مقاله کامل، بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراجی از برگ ریحان شیرین با روش استخراج با سیال فوق بحرانی، 1397/12/07، 1397/12/07